14.12.2013

Ինչպես խուսափել փչացած, նեխած, առողջության համար վնասակար միս գնելուց

Ինչպես խուսափել փչացած, նեխած, առողջության համար վնասակար միս գնելուց
Որոշ նշաններով կարելի է որոշել, թե արդյոք փչացած է միսը, օրինակ` մսի մոխրագույն երանգավորումով: Կտորի մակերեսին կպչուն լորձի առկայությունը խոսում է մանրէների առկայության մասին: Ալ կարմիր և մոխրագույն բծերը և արյան կուտակումները բացահայտ վկայում են սխալ սառեցման և պահպանման մասին:
     
Աղբյուր,մանրամասներ` http://www.mamul.am/am/news/44437/

Комментариев нет:

Отправить комментарий