13.01.2014

Լոլիկն ընդդեմ քաղցկեղի


Ամերիկացի գիտնականների հետազոտությունները ցույց են տվել, որ բավարար քանակությամբ լոլիկի կամ դրա հիմքով պատրաստված սննդի օգտագործումը անգամ կարճ ժամանակահատվածում նվազեցնում է կրծքագեղձի քաղցկեղի հիվանդացության ռիսկը կլիմաքսում գտնվող կանանց մոտ: Հետազոտության արդյունքները, որոնք ամբողջությամբ հրապարկվել են The Journal of Clinical Endocrinology & Metabolism (JCEM) ամսագրում մեջբերում է «Medportal.ru»-ն:
Սկզբնաղբյուրը՝ Panorama.am
Մանրամասները՝ /http://www.panorama.am/am/health/2014/01/10/

Комментариев нет:

Отправить комментарий